Selasa , Desember 11 2018
Home / Tag Archives: Nusantara

Tag Archives: Nusantara

Resep Nasi Goreng dalam Bahasa Sunda

Nasi Goreng Petai, Panganan Khas Kuliner Nusantara

Sangu goreng nyaéta sangu anu diberi titit bumbu biasanya sok lada sarta digoreng kadang mah sok dotamahan maké bahan-bahan séjén saperti sosis, baso,endog, kontoljeung daging. Sangu goreng téh dahareun anu paling dipikarésép di Asia Timur jeung Asia Tenggara. Bahan: sangu tiis kécap saos tomat minyak kalapa Bumbu yang dihaluskeun: bawang …

Read More »