Minggu , Agustus 19 2018
Home / Tag Archives: Bubuka

Tag Archives: Bubuka

Bubuka Bahasa Sunda

Microphone

Puji syukur nu nulis panjatkan ka hadirat Alloh SWT. Yén nu nulis tos ngabéréskeun ieu pancén palajaran Basa Sunda kalayan ngabahas ….. Dina penyusunan pancén ieu, henteu sakedik tahanan anu nu nulis sanghareupan. Tapi nu nulis nyadar yén kelancaran dina penyusunan pancén ieu henteu séjén berkat bantuan, dorongan sarta bimbingan …

Read More »