Selasa , Desember 12 2017
Home / Tugas Sekolah / Bahasa Sunda / Bubuka Bahasa Sunda
Microphone
Microphone

Bubuka Bahasa Sunda

Puji syukur nu nulis panjatkan ka hadirat Alloh SWT. Yén nu nulis tos ngabéréskeun ieu pancén palajaran Basa Sunda kalayan ngabahas …..

Dina penyusunan pancén ieu, henteu sakedik tahanan anu nu nulis sanghareupan. Tapi nu nulis nyadar yén kelancaran dina penyusunan pancén ieu henteu séjén berkat bantuan, dorongan sarta bimbingan ti kolot, ku kituna hahalang-hahalang anu nu nulis sanghareupan katungkulan. Ku alatan éta nu nulis ngedalkeun hatur nuhun ka:

  • Ibu guru widang studi Basa Sunda anu tos masihan pancén, petunjuk, ka nu nulis ku kituna nu nulis termotivasi sarta ngabéréskeun pancén ieu.
  • Kolot anu geus turut mantuan, membimbing, sarta nungkulan sagala rupa kasulitan ku kituna pancén ieu réngsé.

Muga materi ieu tiasa masihan mangpaat sarta jadi sumbangan pamikiran pikeun pihak anu merlukeun, hususna pikeun nu nulis ku kituna tujuan anu diharepkeun bisa kahontal, Amin.

About RAYANET

Follow me, Like, Subscribe and Share.

Check Also

Nasi Goreng Petai, Panganan Khas Kuliner Nusantara

Resep Nasi Goreng dalam Bahasa Sunda

Sangu goreng nyaéta sangu anu diberi titit bumbu biasanya sok lada sarta digoreng kadang mah …

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *