Minggu , Agustus 19 2018
Home / Tugas Sekolah / Seni Budaya Keterampilan (SBK) / Lirik Lagu Budak Jalanan
Budak Jalanan
Budak Jalanan

Lirik Lagu Budak Jalanan

BUDAK JALANAN
Panyanyi : Kustian

 

Ceuk batur mah

Kuring teh budak jalanan

Gawe ukur ngamen

Dina kandaraan

Sabenerna hate ngarasa nalangsa

Puguh hirup ragap taya

Kolot teu apal dirupa

Jeung deui duka di mana

Mun panas….

Kapanasan…

Mun hujan…

Kahujanan…

 

Mun reup peuting ngadon sare di emperan

Da puguh hirup di jalan

Hanteu boga petempatan

Pikeun pangbalikan

 

Timana…timana.. atuh timana

Diri kuring timana atuh asalna

Kumaha…kumaha.. atuh kumaha

Diri kuring na kumaha mimitina

Ya Allah paparin abdi pituduh

Na dimana kolot abdi teh ayeuna..

:

Nama                 : Amalia Rahmania
Kelas                  : VII-D
Mata Pelajaran : SBK

About RAYANET

Follow me, Like, Subscribe and Share.

Check Also

Kain Tenun Nusantara

20 Contoh Kain Tenun Nusantara (Gambar dan Penjelasannya)

KAIN TENUN NUSANTARA 1.Tenun Ulos Kain ini adalah satu busana khas Indonesia, secara turun temurun …

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.