Kamis , Oktober 18 2018
Home / Tugas Sekolah / Bahasa Sunda / Makalah Siaran Radio Fanber FM Dalam Bahasa Sunda
Fanber FM
Fanber FM

Makalah Siaran Radio Fanber FM Dalam Bahasa Sunda

BUBUKA

Wilujeung enjing pandangu satia Fanber FM dina frekuensi 97,4. Abdi Safa Aditya, sapertos biasana salama 1 jam kahareup abdi rek ngabaturan aranjeun nu geus rengse ngobrol, balajar, jeung dahar, lieur rek naon deui, hayu arurang kumpul di dieu aya babaraha kagiatan nu rek diputerkeun. Artikel artikel tentang Raden Ajeng Kartini. Sapertos biasana nu rek ngirim salam tiasa gabung, aya oge nu rek request tiasa, arurang oge tiasa nyaho lagu naon wae nu keur ngetop.

About RAYANET

Follow me, Like, Subscribe and Share.

Check Also

Nasi Goreng Petai, Panganan Khas Kuliner Nusantara

Resep Nasi Goreng dalam Bahasa Sunda

Sangu goreng nyaéta sangu anu diberi titit bumbu biasanya sok lada sarta digoreng kadang mah …

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.